Basketbalvelden

Basketball Construction
Basketball Construction

 

Een “buiten-binnen” oplossing die het mogelijk maakt het hele jaar door te sporten.

FFBB-partenaire

Het overdekte basketbalveld zonder wanden is ontworpen voor gewoon gebruik, het hele jaar door, beschut voor het weer. Dit overdekte basketbalveld wordt aanbevolen door de FFBB (Franse Basketbal Federatie).

Deze faciliteit is vooral interessant voor clubs en steden met beperkte ruimte waar het onmogelijk is om tegelijkertijd buiten en binnenvelden aan te leggen op dezelfde locatie.

TECHNISCH GEZIEN

Het ontwerp van een outdoor basketbalveld combineert de meest veeleisende milieustandaards met architectonisch design: een verlijmd houten frame met een lichtdoorlatend textielmembraan dak.
Onze textiele membraandaken hebben een garantie van 17 jaar. Het bolvormige dak, geïnspireerd door de grootste sportaccommodaties in de wereld, is tijdloos.

ECOLOGISCH GEZIEN

Onze geoptimaliseerde textiele membraan constructiesystemen maken het creëren van constructies met een zeer lage milieubelasting mogelijk zowel bij de investering als gedurende de gebruiksperiode. Wij voeren een levenscyclusberekening uit voor al onze constructies om de milieuprestaties van onze processen te staven.