Voetbalvelden

Football Pitch Construction Muga
Football Pitch Construction
Dit is een openbare, overdekte ruimte voor sport en recreatie die het hele jaar gebruikt kan worden. Ontworpen als een openlucht sporthal, kan het door iedereen gebruikt worden, ongeacht het weer.

TECHNISCH GEZIEN

 

Het ontwerp van een overdekte outdoor-voetbalveld of multifunctioneel sportveld combineert de meest veeleisende milieustandaards met architectonisch design: een verlijmd houten frame met een lichtdoorlatend textielmembraan dak.
Onze textiele membraandaken hebben een garantie van 17 jaar. Het bolvormige dak, geïnspireerd door de grootste sportaccommodaties in de wereld, is tijdloos.

FINANCIEEL GEZIEN

 

Voor de kosten van een traditionele sporthal kunnen gemeenten nu 10 buitenvelden voorzien van een sportoverkapping.

ECOLOGISCH GEZIEN

 

Onze geoptimaliseerde textiele membraan structuren maken het creëren van constructies met een zeer lage milieubelasting mogelijk zowel bij de investering als gedurende de gebruiksperiode. Wij voeren een levenscyclusberekening uit voor al onze constructies om de milieuprestaties van onze processen te staven. Het bouwen van een openlucht gymzaal is een duurzame investering voor uw budget, de bescherming van onze planeet en de gezondheid van al onze burgers.

Deze sportoverkappingen zijn ook bruikbaar om bij vernieuwing van bestaande sportruimtes toe te passen en bij de totstandkoming van nieuwe overdekte sportruimtes en recreatiegebieden.
De openheid naar de omgeving is een permanente uitnodiging om te gaan sporten en draagt bij aan de dynamiek van een stad, speelt een sociale rol door mensen te stimuleren om samen te komen om plezier te hebben op een gezonde manier, onafhankelijk van de weersomstandigheden.

In de huidige samenleving, waar gezond leven een algemeen onderwerp is, is het buiten sporten een perfecte manier om in fysiek fit te blijven. Dergelijke faciliteiten laten theorie overgaan in praktijk door personen van alle leeftijden uit te dagen het hele jaar door te bewegen, aangezien ze bij elk weer gebruikt kunnen worden.