Semi-indoor (beschutte) sporthallen

SMC2 innoveert door op het eigen economische en ecologische concept: de sporthal voor dynamische sporten.

Deze sporthal is met name geschikt voor dynamische sporten (handbal, basketbal, hockey indoorvoetbal, volleybal, badminton, etc.) voor dagelijks gebruik in alle seizoenen. De hal kan verwarmd worden tot ca. 16°C, indien nodig voor bepaalde evenementen of groepen gebruikers, dit wordt gerealiseerd door stralingspanelen, in combinatie met het unieke, exclusieve SMC2 luchtbehandelingssysteem.

Sports Hall Construction Sports Facilities
construction de gymnase

TECHNISCH GEZIEN

 

Het ontwerp van een semi-indoor (beschutte) sporthal combineert de meest veeleisende milieustandaards met architectonisch design: een verlijmd houten frame met een lichtdoorlatend textielmembraan dak.

Onze textiele membraandaken hebben een garantie van 17 jaar. Het bolvormige dak, geïnspireerd door de grootste sportaccommodaties in de wereld, is tijdloos.

Het luchtbehandelingssysteem en de dubbelzijdige dakbedekking zorgen voor thermisch comfort en sluiten de vorming van condens uit.

FINANCIEEL GEZIEN

 

De kosten van een semi-indoor (beschutte) sporthal zijn 50% gunstiger op het moment van investering dan een sporthal die tot 16°C verwarmd wordt.

ECOLOGISCH GEZIEN

 

Onze geoptimaliseerde textiele membraan structuren maken het creëren van constructies met een zeer lage milieubelasting mogelijk zowel bij de investering als gedurende de gebruiksperiode. Wij voeren een levenscyclusberekening uit voor al onze constructies om de milieuprestaties van onze processen te staven.

Het bouwen van een semi-indoor sporthal is een duurzame investering voor uw budget, de bescherming van onze planeet en de gezondheid van al onze burgers.

 

De wanden worden ontworpen in samenwerking met architecten om er zeker van te zijn dat deze perfect integreren bij de omgeving, door allerlei mogelijke types wandbekleding (of combinaties ervan) toe te passen: metaal, hout, samengestelde uit metaal en hout of minerale wandbekleding … 
Textiele wanden kunnen voorzien worden van gewenste prints om het gebouw op maat en in een specifieke stijl uit te voeren.

  • Ontvangst |
  • Semi-indoor (beschutte) sporthallen